Europese fabrikant infrarood verwarming
Made in Germany

Ecaros Standaard line

Ecaros 60x60 cm 400 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 400 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur,plafond montage en voor systeem plafond.

Ecaros 60x90 cm 600 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 600 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur,plafond montage en voor systeem plafond.

Ecaros 60x120 cm 800 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 800 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur,plafond montage en voor systeem plafond.

Ecaros 60x150 cm 1000 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 1000 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur en plafond montage.

Ecaros 30x90 cm 260 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 260 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur en plafond montage.

Ecaros 30x120 cm 360 watt

Ecaros standaard Line infrarood verwarming met een vermogen van 360 Watt. Dit paneel is geschikt voor muur en plafond montage.

Wist u dat? Infrarood verwarming spaart de natuur en het milieu

Infrarood verwarming in combinatie met groene energie zorgt ervoor dat uw verwarming CO² vrij is en zal dus het milieu niet belasten . Op deze wijze verkleint u de de ecologische voetafdruk . uw kinderen zullen u er dankbaar voor zijn. .

lees meer

Ecaros gebruikt zoveel mogelijk groene energie voor de productie van zijn infrarood verwarming, ook kijken we toe dat in het distributie process en in de groothandel deze inspanningen worden voortgezet. Onze planeet is belangrijk voor ons.

Lees meer

Het verwarmen van onze woningen slorpt het grootse deel op van onze energie rekening. Met een Ecaros infrarood verwarming kan u dit aandeel zo klein mogelijk maken en het thermische vermogen voor onze huizen zo klein mogelijk houden..

Lees meer